fbpx

Mijn visie

Mijn visie is dat we naar een tijd groeien waarin mensen zich veilig voelen om voluit zichzelf te zijn en te laten zien, zonder masker. Bewust en in verbinding met hun ware zelf, trouw aan zichzelf, vol zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde.

Dat ze voelen dat er van hen gehouden wordt en dat ze de moeite waard zijn. Dat ze de liefde voelen, in liefde leven en hun liefde delen met elkaar.

Een tijd waarin mensen zichzelf accepteren (aanvaarden) zoals ze zijn. Dat ze zichzelf en de ander respecteren, zonder oordeel, niet naar zichzelf en niet naar de ander. Leven en laten leven.

Waarin mensen zich bewust worden van wat onbewust hen nog tegenhoudt om voluit te leven. Dat ze durven kijken naar de oorzaak van wat hun emotionele en fysieke pijn veroorzaakt.

Dat ze de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en gezondheid. Niet kiezen voor symptoombestrijding, maar durven kijken naar de werkelijke oorzaak. Op zoek naar het onderliggende probleem van hun pijn.

Dat ze kiezen voor meer bewustwording en heling door op te ruimen wat hun onbewust nog tegenhoudt om zich gezonder en gelukkiger te voelen. Dat ze ontdekken dat het lichaam een zelfhelend vermogen heeft en in staat is om zelf de balans weer te herstellen.  

Door te geloven en te vertrouwen dat dit vermogen geactiveerd kan worden en ze zelf in staat zijn om te helen wat geheeld mag en kan worden.

Om dit te bereiken, zet ik mijn kennis, talenten, gaven en levenservaring in en maak ik gebruik van diverse bewustzijnsmethoden zoals Touch of Matrix en de Lichtkrachtmethode. Via deze methoden wordt snel en eenvoudig contact gemaakt met het onderbewuste en wordt duidelijk wat de oorzaak van de pijn is.

Door bewust te worden wat al die tijd onbewust is geweest vindt heling plaats.

Door her en – erkenning van de oude pijn, deze te voelen en te aanvaarden, worden oude overtuigingen opgeruimd en komt er ruimte, rust en ontspanning en wordt de balans hersteld.

Mensen die kiezen om bewuster te gaan leven en zelf de verantwoordelijkheid daarvoor willen nemen, ondersteun ik in mijn praktijk. Daarbij werk ik met energie en de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 

Op weg naar een lichter, gezonder en gelukkiger leven.

Een leven waarin ze kwetsbaar en open durven te zijn en zich laten raken. Bevrijd van schaamte en/of schuldgevoelens. Een leven in vrijheid en liefde, in verbinding met hun eigen energiestroom. Zich herinneren wat ze hier komen doen op aarde en dit voelen. In verbinding met hun hoger zelf, in overgave.

 

Geluk is een staat van zijn, die zich ontvouwt door het verhogen van je staat van bewustzijn.