fbpx

Over mij

Ik ben Annette Rijsemus, geboren en getogen in Ede (op de Veluwe) waar ik met veel plezier woon en dagelijks geniet van de mooie omgeving.

Stap in het diepe

Na 33 jaar werken in de gezondheidszorg in diverse banen, voelde ik dat ik hier niet meer gelukkig van werd. Ik had steeds minder energie om nog leuke dingen te doen naast mijn baan. Ik voelde me moe en verdrietig.

Voor mij werd toen duidelijk dat het anders moest, dat dit niet het leven was dat ik wilde leiden. En als ik zo door zou gaan, ik ziek zou worden. Zover wilde ik het niet laten komen. Ik wilde wat anders, maar wist absoluut niet wat ik dan eigenlijk wel wilde. Tijdens een reorganisatie kreeg ik de mogelijkheid om te vertrekken en heb hier gebruik van gemaakt. Ik heb hulp gezocht om uit te vinden wat ik nu echt wilde. Ik heb de tijd genomen om dit te onderzoeken met hulp van een coach. Samen met haar ontdekte ik opnieuw waar mijn talenten liggen en wat mijn verlangens zijn. Uiteindelijk resulteerde dit in het opzetten van mijn eigen praktijk “RaakBewust”. Vanuit het hoofd in het hart, in het lijf.

Nu doe ik waar ik blij van word en energie van krijg. Ik geniet elke dag van het werk met mijn cliënten en ben net zo blij als mijn cliënten, wanneer zij na een behandeling tevreden de deur uitgaan.

Ik ben trots op mijzelf dat ik deze stap genomen heb, mijn verlangen ben gaan volgen en nu doe wat ik leuk vind. En ik groei en leer nog elke dag. Mijn proces gaat nog steeds door. In 2021 nam ik nog een grote stap. Ik besloot na een lange relatie om alleen verder te gaan. Een moeilijk maar dapper besluit en de juiste voor mij en een waar ik loyaal en trouw blijf aan mezelf.

Terugkijkend besef ik dat het een hele grote stap is geweest voor mij, om vanuit de zekerheid van een vaste baan, te kiezen voor een onzekere toekomst. Zeker voor iemand zoals ik, die graag de controle wilde hebben.

Vanuit vrijheid leef ik nu mijn eigen droom en heb de regie over mijn eigen leven. Niet meer vanuit wilskracht, maar vanuit mijn gevoel, vanuit mijn intuïtie.

Wat je over mij moet weten

Ik ben open, eerlijk en direct. Ik benoem wat ik zie, confronteer zonodig, vanuit betrokkenheid en met compassie. Ik ben een doener, ben doel en resultaatgericht en een volhouder. Mensen kunnen op mij rekenen. Als ik iets beloof dan kom ik dat na.

Ik werk met passie, ben enthousiast, gedreven en altijd in om iets nieuws uit te proberen. Ik ben sociaal en oprecht geïnteresseerd in hoe het met de ander gaat. Houd van diepgang en vind bewustzijn het belangrijkste in mijn leven. Ik ontdek elke dag hoe meer bewustzijn, mij helpt om bewuster te leven, waardoor ik bewust en vanuit vrijheid nu andere keuzes maak dan voorheen.

Wat is typisch Annette

Ik houd van lezen, vooral alles wat over spiritualiteit gaat. Mijn lievelingsboek is, “Bezield Leven” van Pamela Kribbe.

Daarnaast tennis ik, ga naar de sportschool, wandel en fiets graag, tuinier, volg Italiaanse les. Houd van lekker eten (vooral als een ander kookt). Ga graag meerdere keren per jaar op vakantie en het liefst ga ik naar Italië. 

Wat mij ook typeert is mijn ongeduld. Bij moet alles snel en het liefst gelijk en in één keer goed. 

Lees hier wat anderen over mij zeggen

Nieuwsgierig geworden en wil je met mij kennismaken?

Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Voor het maken van een afspraak:

Met de groei van je bewustzijn, groeit ook je kracht.