fbpx

Waarom Touch of Matrix

Vier jaar geleden hoorde ik voor het eerst van de Touch of Matrix methode. Nooit eerder had ik hierover gehoord, maar mijn belangstelling was wel meteen gewekt. Wat mij zo raakte, was dat het zoeken (via het verstand) naar de oorzaak van je pijn en klachten wordt losgelaten.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, waardoor de blokkades die de pijn/klachten/emoties veroorzaakt hebben, opgelost worden en jij je weer gezond gaat voelen.

Dat klonk mij te mooi om waar te zijn. Was het echt zo makkelijk? Ja, ik ontdekte dat het echt zo bleek te zijn. In 2015 ben ik de opleiding gaan doen en sinds 2016 ben ik gediplomeerd Touch of Matrix therapeut. En sinds 2017 gebruik ik de methode nu in mijn praktijk bij de behandeling.

Sinds ik werk met deze methode ben ik ervan overtuigd dat we alleen ons zelf kunnen helen en ieder zelf zijn beste therapeut is. In principe kan iedereen deze methode leren en gebruiken en toepassen bij anderen en zichzelf.

Als je meer over de methode wilt weten, kijk dan op www.touchofmatrix.nl 

Nieuwsgierig geworden en wil je met mij kennismaken. Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Voor meer informatie over de behandelingsmogelijkheden, bekijk mijn aanbod.

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen of mailen:

Tel. 06 – 26946615
E-mail: annette@raakbewust.nl.
Of ga naar de contactpagina