fbpx

Lichtkracht Methode

De Lichtkrachtmethode is een uiterst effectieve behandeling en bestaat uit een combinatie van coaching en de tap-methode en geeft snel resultaat. Je wordt je bewust van je emotionele blokkade.

Hierdoor krijg je helderheid in je proces en dat zorgt voor een directe verlichting van je energiesysteem en je ervaart meer kalmte en ruimte.

Eén lichtkrachtsessie is voldoende. Na een lichtkrachtsessie ga je op een andere wijze reageren op de situatie of het innerlijk probleem.

Ik ben een gecertificeerd lichtkrachtcoach. Deze methode mag slechts door een beperkt aantal coaches in Nederland worden toegepast en is ontwikkeld door Annemarie Sips.

De Lichtkrachtmethode staat op zichzelf en kan eventueel geïntegreerd worden in het individuele traject. Voor meer informatie, www.lichtkrachtcoach.nl.

Eén sessie met een evaluatie kost € 75,-

Afspraak  

Heb je vragen over deze behandeling of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Betaling 

Je kunt direct contant betalen of per facturatie achteraf. Pinnen is niet mogelijk (wel betalen per app). Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen (bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken).