fbpx

Reset Je – Zelf

Hoe zou het zijn om te voelen dat je goed bent zoals je bent? Dat je vertrouwt op jezelf en durft te zijn wie je bent. Niet meer je best hoeft te doen om te bewijzen dat je het wel kan. Niet meer het gevoel hebben dat je iets goed moet doen om te mogen zijn, maar voelen dat je al helemaal goed bent zoals je bent.

Als dit jou aanspreekt laat mij jou dan helpen. Mijn missie is het om jou te helpen je weer veilig en ontspannen te laten voelen en thuis te laten komen bij jezelf. Zodat je gaat vertrouwen op jezelf, minder oordelend en accepteren wie je bent.

Via een energetische behandeling, laat ik jou ervaren hoe jouw lichaam vanbinnen uit vanzelf in beweging komt om oude blokkades en overtuigingen op te ruimen die gemaakt hebben dat jij bent gaan twijfelen aan jezelf en uit verbinding bent gegaan met jezelf.

Door de behandeling word jij (je lichaam) weer bewust van wat onbewust is geworden. Door oude pijn op te ruimen komt er ruimte om het anders te gaan doen. Dan verandert er pas echt iets vanbinnen uit en ga jij nieuwe of andere keuzes maken. Nu vanuit (zelf)vertrouwen, (zelf)acceptatie en in verbinding met jezelf.

Als je voelt dat jij dit nu kan gebruiken, bel of mail mij dan, annette@raakbewust.nl, 06-26946615 of via, Contact. Voor €75 geef ik jou een reset behandeling in de praktijk.

Reset Je- Zelf  behandeling op afstand is ook mogelijk.

Behandelen op afstand werkt net zo goed als life in de praktijk. Mooi alternatief in Coronatijd, zeker toen het niet meer mogelijk was om cliënten te ontvangen. Maar ook als het voor jou om wat voor reden niet mogelijk is om naar mij toe te komen. Voor €50,- geef ik jou een Reset behandeling op afstand. Hieronder kun je lezen wat een behandeling op afstand voor jou kan doen.

“Mijn ervaringen met Annette zijn heel bijzonder. Zij gaf mij een behandeling op afstand. Ze werkt erg integer en respectvol, met als resultaat, dat ik gelijk het verschil kon voelen na afloop van de sessie. Ervaringen die je blokkeren worden aangepakt en vaak gelijktijdig opgelost. Ik voelde me bevrijd en lichter. Dank je, Marian”.

“Volledig open ben ik het consult op afstand in gegaan. Want ja, zo doe je dat in Corona tijd. Een uur later ben ik volledig opgefrist met een nieuwe open mind verder gegaan waar ik gebleven was die dag. Of nee ik ben volledig opgefrist 3 centimeter langer en 10 kilo lichter opnieuw begonnen waar ik gebleven was. Nu een paar dagen later heb ik nog steeds het overweldigende gevoel dat ik de wereld veel beter aan kan. Ook een wereld met Corona met al zijn beperkingen Dank je wel, Bianca”.

ebook

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang het gratis ebook:

'Helemaal Jezelf Zijn'