fbpx
“Je hoeft niet aan het ideaal te voldoen. Het leven gaat over de ontwikkeling van de liefde in je hart; in welke mate je bereid bent om jezelf te accepteren, hoe voorwaardelijk of onvoorwaardelijk je naar jezelf bent.”  Van Follow Your Heart”

  • In hoeverre accepteer jij jezelf?
  • Hoe zou het zijn om te ontdekken waar jij jezelf (on)bewust nog tegenhoudt en wat je nog niet accepteert van jezelf?
  • En hoe zou het zijn om te ontdekken dat jouw lichaam zelf in staat is om blokkades die jou belemmeren om jezelf te accepteren, op te ruimen.

Acceptatie is niets willen veranderen, maar accepteren wat is.

Tijdens een behandeling bij RaakBewust zul je ontdekken dat jouw lichaam vanzelf in beweging komt en zelf bepaalt wat opgeruimd mag worden. Je lichaam wil altijd weer terug naar de oorspronkelijke situatie, naar de balans, toen alles nog stroomde en er geen blokkades waren.

Door acceptatie, volgt ontspanning, gaat het stromen en komt er steeds meer balans in je lichaam en ook in je leven.

In mijn e-book krijg je tips en oefeningen om je ontspannen en gezond te voelen. Klik op onderstaande link om het gratis e-book aan te vragen. https://raakbewust.nl/ebook-tips-en-oefeningen-om-te-ontspannen-bij-pijn/