fbpx

Vanwege de huidige situatie spreken we elkaar via skype. Zij zit er klaar voor. Zij voelt zich onrustig met name ’s avonds en gaat dan eten en daar baalt zij van. Zo gaat het de laatste tijd steeds. Overdag heeft ze minder afleiding, woont alleen en spreekt en ziet deze periode minder mensen dan anders. Echt happy voelt ze zich niet. Wat de onrust veroorzaakt? Ze weet het echt niet. Ze wil zich weer rustig voelen en ook wel meer afleiding.

Zelf – heling. Vanuit mijn praktijkruimte (aan huis) verbind ik mij met haar. Al snel komen beelden uit haar jeugd voorbij en herinnert ze zich dat vlak voor haar geboorte een zusje is overleden. Zij kreeg weinig aandacht van haar moeder en voelde zich niet welkom. Ze herinnert zich niet dat haar moeder haar ooit op schoot nam of knuffelde. Nog meer gebeurtenissen van vroeger ziet ze voorbij komen. Haar lichaam begint te schokken, ze voelt krampen in haar maag en voelt zich opeens heel verdrietig. Even later begint ze te gapen en lijkt in slaap te vallen. Als ze weer ‘wakker’ wordt zie ik hoe ontspannen ze eruit ziet. Ze kijkt me aan en zegt; ‘wat bijzonder dat dit ook op afstand werkt! En wat voel ik mij heerlijk rustig’.

Hoe energie verbindt. Energie verbindt omdat we allemaal met elkaar verbonden zijn. De snelste energie die wij als mensen innerlijk kunnen ervaren is de energie van verbinding, de Liefde.

Heb jij weleens ervaren dat je iemand opeens heel dichtbij voelde terwijl die persoon niet bij jou was op dat moment?

Hoe zou het zijn om je rustig en ontspannen te voelen? Maak een afspraak met mij voor een behandeling op afstand. Tijdens de behandeling stel ik mij in op jouw energie en maak ik verbinding. Ontdek dat jouw lichaam vanzelf in beweging komt met als resultaat dat jij je weer rustig en ontspannen voelt. Bel 06 – 26946615 of mail mij, annette@raakbewust.nl