fbpx

Vorige week belde een cliënte me op en vertelde dat ze door haar rug was gegaan. Ze had veel pijn en vroeg of ik iets voor haar kon doen. In verband met het Coronavirus ontvang ik geen cliënten in de praktijkruimte. We besloten dat ik haar op afstand zou behandelen en spraken het tijdstip af.

Heel vanzelf

Tijdens de behandeling op afstand, stel ik mij in op de cliënt en maak energetisch verbinding. Dit is mogelijk omdat alles en iedereen met elkaar verbonden is. De cliënt kan zitten of liggen en in dit geval besloot zij te gaan liggen. Al gauw werd duidelijk dat ze geraakt was door een opmerking van een naaste. Ze voelde zich afgewezen en niet gehoord. Haar lichaam reageerde daar gelijk op. De emotie van de afwijzing was letterlijk op haar rug gaan zitten. De pijn was het symptoom en daaronder zat een oude overtuiging uit haar jeugd. Namelijk dat ze niet de moeite waard was om gehoord of gezien te worden. Door dit te benoemen kwam er een flinke huilbui. Het lichaam werd zich weer bewust van de emoties die onder de rugpijn zaten (en diep weggestopt waren). Op het moment dat de weggestopte emoties weer gezien en gevoeld kunnen worden, laat het lichaam los en gaat het weer stromen. En mijn cliënte? Die liep de volgende dag weer rechtop en de pijn was weg.

Hoe zou het zijn als jij je bewust mag worden waar jij nog reageert vanuit oude pijn en ontdekken dat jouw lichaam vanzelf kan helen? Alle informatie is nog steeds ‘onbewust’ in jouw lichaam aanwezig. Het is niet nodig dat jij weet wat de oorzaak is van jouw probleem, het onderbewuste weet het namelijk wel.

Tijdens een behandeling worden blokkades verwijderd en kom je beter in balans en in je vel te zitten. Dan komt er ruimte om andere keuzes te gaan maken en op een andere manier te reageren. Voor het maken van een afspraak op afstand kun je me bellen; 06 – 26946615 of mailen  annette@raakbewust.nl.

Liefde is ontspanning voor het lichaam. Angst is stress voor het lichaam.

Wees lief voor jezelf en je naasten.
Ik wens iedereen veel liefde en ontspanning!