fbpx

Ik las een artikel over Touch of Matrix. Dit sprak mij aan omdat je niet hoefde te praten, maar het lichaam zelf de antwoorden gaf……..

Ik had lichamelijke klachten, vooral in mijn nek, schouders, wervelkolom en bekken.

Ook had ik last van angsten die af en toe weer naar boven kwamen.

Ik heb contact gezocht met Annette en had een goed gevoel bij wat ze vertelde en hoe ze als persoon overkwam.

Ik heb 3 behandelingen gehad waarbij veel pijn loskwam uit het verleden.

Ik vond het heel bijzonder om te ervaren hoe “diep” pijn kan zitten en wat dit met je lichaam kan doen……..

Na de 1e en 2e behandeling merkte ik al dat ik meer aandurfde, dus niet zo snel meer mijn angst in vloog, stappen durfde te zetten om nieuwe dingen aan te pakken. Dat gaf mij zelfvertrouwen. Ook werd ik rustiger en meer ontspannen wat mijn slaap ook ten goede kwam. De pijn in mijn lichaam is ook minder geworden.

Al met al ben ik weer stappen dichter bij mezelf gekomen.

Mocht het nodig zijn dan weet ik Annette zeker weer te vinden!