fbpx

Na een burn-out, waarbij ik geholpen ben door een psycholoog met het herstel hiervan, bleef ik last houden van een “blokkade”. Ik had sterk het gevoel dat ik hier nog “iets” mee moest. Ik kwam op de website van RaakBewust terecht en was enthousiast over wat ik las en zeer benieuwd naar de behandeling door Annette. Ik hoopte dat zij iets voor mij zou kunnen betekenen.

Na een fijn gesprek bij de intake, heb ik besloten 3 sessies te doen en ik vond het erg bijzonder om te mogen ervaren hoe het lichaam gaat werken en de problemen aanpakt. Ook de gesprekken met Annette vond ik fijn. Zij is een betrokken en warme vrouw, waarbij je je op je gemak voelt. Sinds de sessies voel ik me vrijer, niet meer “belast” en meer in balans. Ik ga graag nog een keer terug voor een behandeling, zodat ik ook in balans blijf!